Σεμινάριο Εκπαίδευσης Σκύλων

Το κέντρο δια βίου μάθησης, «ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ» σε συνεργασία με τον Κοσμαδάκη Παύλο διοργανώνει τον Απρίλιο ένα σεμινάριο 5 συνεδριών για την εκπαίδευση σκύλων.

Ένα καλά εκπαιδευμένο σκυλί μπορεί να συμμετάσχει μαζί σας σε κοινωνικές εκδηλώσεις χωρίς να γίνεται επιθετικό ή να δημιουργεί προβλήματα, ενώ μπορεί να συνοδεύει τα παιδιά στα παιχνίδια τους και εσάς στις βόλτες και τις αθλητικές σας δραστηριότητες. Η διαμόρφωση συμπεριφοράς είναι πάντα πιο επιτυχής όταν βασίζεται στην άποψη που έχει το ζώο για τον κόσμο, παρά σε ανθρωπομορφικές ερμηνείες.

Θεματικές ενότητες

 • Κουτάβια και κοινωνικοποίησηΠοιες είναι οι ανάγκες, ποιες οι ευθύνες και ποιες οι υποχρεώσεις ενός σκύλου, πότε πρέπει να φύγει απ’ τους γονείς του.
 • Προβληματικές συμπεριφορέςΓενικές συμπεριφορές των σκύλων,
  πως αντιμετωπίζουμε και πως μπορούμε να διορθώσουμε πιθανές προβληματικές συμπεριφορές του σκύλου,
  για ποιο λόγο συμβαίνουν
 • Πώς θα εκπαιδεύσω τον σκύλο μου;ποια είναι τα εργαλεία που πρέπει να χρησιμοποιήσετε, ποιος είναι ο σωστός τρόπος και τι δεν πρέπει να κάνετε εσείς, τι πιστεύει ο άνθρωπος και τι ένας σκύλος
 • Γενίκευση εκπαίδευσης
  Τι είναι γενίκευση και για ποιο λόγο είναι χρήσιμη
 • Από τη θεωρία στη πράξη

Απευθύνονται:

Σε οσους επιθυμουν να μαθουν τεχνικες εκπαιδευσης για το σκυλο τους.

Σε ιδιοκτήτες σκύλων που θέλουν να ανακαλύπτουν νέα πράγματα που αφορούν το σκυλί τους. Μια μικρή αλλαγή στη συμπεριφορά σας μπορεί να βελτιώσει ή να χειροτερέψει κάτι στη σχέση σας με τον τετράποδο.

Αίτηση Παρακολούθησης Σεμιναρίου

  Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων